Stelton

Stelton - To Go Click Mugg 20 cl Soft Rust

Kontrollera pris

Köp nu

Steltons To Go Click-kopp har en unik ”smart click” -funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga koppen med ett enkelt tryck på toppen. Den har dubbla väggar och på så sätt håller termoeffekten din dryck varm/kall under en längre tid. Den är tillverkar i rostfritt stål och BPA- och ftalatfri plast och det går att dricka från koppens hela 360 grader som om det inte fanns något lock – precis som ur vilken vanlig kopp som helst. Så nu kan du smidigt njuta av din favoritdryck när du är på språng, oavsett om den är varm eller kall.


Jämför produkt Stelton - To Go Click Mugg 20 cl Soft Rust online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stelton - To Go Click Mugg 20 cl Soft Rust i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Termosmuggar
Artikelnummer: 138380
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Nachtmann

Se alla produkter
Assietter

Assietter från House Doctor

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Spirit

Spirit kan avse:

House

House kan syfta på: House (musikstil) – en genre inom populärmusiken, en form av elektronisk dansmusik House (dansstil) – en dansstil inom streetdans som utvecklades under 1980-talet House (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2004–2012 House – en amerikansk skräck-/komedifilm från 1986 med svensk titel Titta vi spökar House of Deréon – ett modemärke för prêt-à-porter Thomas "House" Conklin – en rollfigur i filmserien Polisskolan House (sjö) – en sjö i Antarktis