Stelton

Stelton - Mumin To Go Click Mugg 40 cl Frost

369 kr 266 kr-28%
Kontrollera pris

Köp nu

I samarbete med Mumintrollen lanserar Stelton sin första kollektion med illustrationer från den världsberömda Muminvärlden, en familj med äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

To Go Click är en praktiskt termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll.

Din dryck hålls varm i 4 timmar eller kall i 8 timmar.


Beställ Stelton - Mumin To Go Click Mugg 40 cl Frost på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stelton - Mumin To Go Click Mugg 40 cl Frost inom kategorin Termosmuggar.

Läs mer...
Kategori: Termosmuggar
Artikelnummer: 138372
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner från Asko

Se alla produkter
Flaskor kök

Flaskor kök från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.