Stelton

Stelton - Mumin To Go Click Mugg 20 cl Soft Sky

299 kr 280 kr-6%
Kontrollera pris

Köp nu

I samarbete med Mumintrollen lanserar Stelton sin första kollektion med illustrationer från den världsberömda Muminvärlden, en familj med äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

To Go Click är en praktiskt termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll.

Din dryck hålls varm i 2 timmar eller kall i 4 timmar.


Beställ Stelton - Mumin To Go Click Mugg 20 cl Soft Sky på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stelton - Mumin To Go Click Mugg 20 cl Soft Sky inom kategorin Termosmuggar.

Läs mer...
Kategori: Termosmuggar
Artikelnummer: 140475
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Nötter  naturgodis

Nötter naturgodis från This is nuts

Se alla produkter
Barnbestick

Barnbestick från Zwilling

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.