LUND LONDON - Skittle Travel Mug 35cl Pink & Mint

Beställ LUND LONDON - Skittle Travel Mug 35cl Pink & Mint på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LUND LONDON - Skittle Travel Mug 35cl Pink & Mint inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

Termosmugg från Lund London passar perfekt på utflykten eller bilresan då flaskan fungerar utmärkt för både kalla och varma drycker. Muggen håller sig kall 12 timmar och varm 6 timmar, öppnas enkelt med tryckknappsöppning.

Fri från BPA, PVC och Ftalater. Muggen rymmer 35 cl och är gjord i rostfritt stål. .

Se gärna också

Martinex - Martinex Termosmugg 39 cl Blå

Termosmugg med motiv av verktyg från Martinex. Perfekt till hobbysnickarna och gör-det-själv-kungarna i ditt liv. Muggen är av rostfritt stål och rymmer 39 cl. Håller drycken kall i 7 timmar och varm i några timmar. Handdisk rekommenderas.

Martinex är ett familjeföretag i flera generationer. Varumärket grundades 1986 av Risto och Tuula Muinonen och sedan 2001 drivs det av andra generationen. Sortimentet fokuserar på present- och hushållsartiklar, men även textilier, leksaker och spel. Köksprodukterna har ofta ett lekfullt uttryck med motiv av välkända figurer så som Pippi Långstrump och Mumin, vilka uppmuntrar även de små familjemedlemmarna att delta i matlagning och bak.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosmuggar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Espressomaskiner

Espressomaskiner från La Pavoni

Se alla produkter
Rakapparater

Rakapparater från Philips

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Miyabi

Se alla produkter
Köksknivar

Köksknivar från JAMIE OLIVER TEFAL

Se alla produkter