Sidan innehåller annonslänkar
Stelton

Stelton - EM77 Termoskanna 0,5 L

Kontrollera pris

Köp nu

Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket finns även i en mini-variant! Termoskannan är skapad av Erik Magnussen 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former, och på senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst.


Beställ Stelton - EM77 Termoskanna 0,5 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stelton - EM77 Termoskanna 0,5 L inom kategorin Termoskannor.

Läs mer...
Kategori: Termoskannor
Artikelnummer: 35995
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termomuggar

Termomuggar från Design Letters

Se alla produkter
Grovdammsugare

Grovdammsugare från Kärcher

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Idun

Idun är i nordisk mytologi fruktbarhetens och kärlekens gudinna. I en korg förvarar hon de äpplen, som gudarna biter i för att vara evigt unga. Som kärleksgudinna tycks hon ha varit älskarinna åt de flesta av gudarna. Loke kallar henne "den mangalnaste av kvinnor". Hon är Brages hustru och omnämns i Tjodolfs på Kvin dikt Höstlång. Namnet Idun betyder ”den som föryngrar”

Amsterdam

Amsterdam (nederländskt uttal: [ɑmstərˈdɑm]) är Nederländernas största stad, den officiella huvudstaden (den nederländska regeringen, parlamentet och statsöverhuvudet samt alla ambassader har dock säte i Haag som därför är Nederländernas faktiska huvudstad), och ligger i provinsen Noord-Holland. Staden hade våren 2013 801 542 invånare. Ungefär 50 procent av befolkningen har utländsk bakgrund. Enligt 2008 års Cost of Living Survey ligger Amsterdam på 25:e plats när det gäller dyraste städer att bo i.Staden har över 50 museer och de mest kända är Rijksmuseum, van Gogh-museet, Rembrandtmuseet, Anne Franks hus. Vidare är staden känd för alla sina kanaler, broar och de många cyklar som nederländarna använder för att transportera sig med. Amsterdam har den största gamla stan av alla Europas huvudstäder, där det finns många kanaler och små gator. Amsterdam räknas som världens mest liberala stad. Ingen annan stad har samma öppenhet när det gäller lättare droger och prostitution. Stadens mest kända distrikt är Red-light district, hos nederländare känt som de wallen (vallarna). I Amsterdam finns det ungefär 190 stycken coffee shops, en typ av café där det bland annat serveras cannabis, vilket är lagligt i Nederländerna under vissa omständigheter. Amsterdam har en utpräglad gaykultur, med två stora områden med många klubbar och barer. Staden är också känd för sin rika cykelkultur; det finns fler än 700 000 cyklar i staden. Strax utanför Amsterdam ligger en av Europas mest trafikerade flygplatser, Amsterdam-Schiphols flygplats, vars IATA-flygplatskod är "AMS".