Sidan innehåller annonslänkar
Stelton

Stelton - Classic Termoskanna 1 L Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst.


Beställ Stelton - Classic Termoskanna 1 L Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stelton - Classic Termoskanna 1 L Stål inom kategorin Termoskannor.

Läs mer...
Kategori: Termoskannor
Artikelnummer: 14467
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Iittala

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.

Vita

Vita kan syfta på: