Stelton

Stelton - Mumin Keep Cool Dricksflaska 75 cl Frost

369 kr 290 kr-21%
Kontrollera pris

Köp nu

I samarbete med Mumintrollen lanserar Stelton sin första kollektion med illustrationer från den världsberömda Muminvärlden, en familj med äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

Keep Cool är en elegant flaska som passar utmärkt för kalla drycker. Använd till vatten, smoothies, läsk, iste och andra kylda drycker. Flaskan är skön att dricka ur tack vare pipens mjuka yta och kommer bli vara storfavorit under sommaren.


Jämför produkt Stelton - Mumin Keep Cool Dricksflaska 75 cl Frost online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stelton - Mumin Keep Cool Dricksflaska 75 cl Frost i kategorin Termosflaskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Termosflaskor
Artikelnummer: 138358
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Le Creuset

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Jonathan Adler

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Jonathan

Jonatan som betyder Jehova/Gud har givit, av det hebreiska יְהוֹנָתָן Yehonathan, då nathan är ett verb och betyder "att ge". I Romerska riket förekom även stavningen "Ionathanius". I Bibeln var Jonatan son till kung Saul och vän med David. Efter Jonatans död blev hans son Mefivoshet, som blivit halt på grund av en olyckshändelse i samband med att nyheten om Jonatans död blev känd, omhändertagen av kung David. Jonatan var ett av 1990-talets stora modenamn. Fortfarande får runt 500 pojkar varje år Jonatan som tilltalsnamn. Stavningen Jonathan dominerar bland de yngre. Den 31 december 2009 fanns det totalt 27 322 personer i Sverige med namnet, varav 20 335 med det som tilltalsnamn. År 2009 fick 448 pojkar namnet, att jämföra med 960 år 1998. Namnsdag: 22 december (före 2001: 9 maj).