Stelton

Stelton - Carrie Termosflaska 50 cl Ljusgrå

299 kr 275 kr-8%
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Stelton - Carrie Termosflaska 50 cl Ljusgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stelton - Carrie Termosflaska 50 cl Ljusgrå i kategorin Termosflaskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Termosflaskor
Artikelnummer: 138325
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vakuumförseglare tillbehör

Vakuumförseglare tillbehör från Foodsaver

Se alla produkter
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Sjöstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.