Zwilling - Thermo Termosmugg med Sil 42 cl Matt Svart


Jämför produkt Zwilling - Thermo Termosmugg med Sil 42 cl Matt Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Thermo Termosmugg med Sil 42 cl Matt Svart i kategorin Termosar här hos oss.

Produktinformation

En termosmugg med sil från Zwilling, en perfekt kompanjon för dig som gillar te eller smaksatt kallt vatten (eller både och!) Tillsätt lätt och smidigt dina favoritsmaker – färsk frukt, mynta, ingefära eller teblad.

Silen gör att drycken får god smak, men blad och annat stannar i flaskan. Ta med gott smaksatt vatten på träningen, en god kopp te till jobbet eller på utflykten, eller kanske bara för att ha i väskan för att fylla på vätskebalansen under dagen.

Du slipper tråkiga plastflaskor och sparar miljön samtidigt. Den kommer i flera färger, och rymmer 4,2 dl vätska.

Varma drycker hålls varma i upp till 7 timmar, och kalla drycker hålls kylda i upp till 10 timmar. Termosmuggen kan diskas i maskin, och silen går också att ta ut och rengöra.

Från kunskapsbanken

Quicksilver

Quicksilver kan syfta på: Quicksilver (seriefigur) – en seriefigur vid namn Pietro Maximoff, se Quicksilver (bok) – en bok av Neal Stephenson Quicksilver (mjukvara) – ett allt-i-allo-program för Mac OS X Quiksilver – en tillverkare av sportutrustning Quicksilver (film) – en film av regissören Thomas Michael Donnelly med bland annat Kevin Bacon

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.