Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Thermo Termos 1 L Matt Svart


Jämför produkt Zwilling - Thermo Termos 1 L Matt Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Thermo Termos 1 L Matt Svart i kategorin Termosar här hos oss.

Produktinformation

En termos för alla tillfällen, från tyska Zwilling. Ta med för en fika ut i skogen, till lekplatsen eller en parkbänk med vacker utsikt.

En kopp kaffe, thé eller varm choklad smakar extra gott utomhus, och med Thermo termos håller varma drycker värmen i upp till 18 timmar. Perfekt för en längre resa då man inte vill köpa fika.

Om man föredrar kalla drycker så som saft eller läskande iste så hålls de kalla upp till hela 24 timmar. Ha med till stranden eller på en varm cykeltur, den är läckagefri och går att ha i väskan.

Termosen är tillverkad i rostfritt stål och silikon, med dubbla väggar, allt BPA-fritt, dessutom är den snygg, minimalistisk i sin design och stilren. Den finns i flera färger och locket fungerar som mugg vid behov.

Efter användning går den att diska i diskmaskin, och skruvkorken går att ta isär för enkel rengöring. - Kapacitet 1 liter- Lock/mugg med litet handtag- Rostfritt 18/10 stål- Kalla drycker 24 timmar - Varma drycker 18 timmar .

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer