Sidan innehåller annonslänkar
ETI

Thermapen 4 Termometer Vit


Jämför produkt Thermapen 4 Termometer Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thermapen 4 Termometer Vit i kategorin Termometrar här hos oss.

Produktinformation

Thermapen 4 är Storbritanniens nummer 1 säljande mattermometer. Mäter temperatur i området -49,9 till 299,9 °C.

Används av hundratusentals kräsna kockar över hela världen och den erbjuder en kombination av hastighet, noggrannhet och användarvänlighet. Den nya Thermapen 4 använder avancerad teknik och innehåller ett antal innovativa funktioner, exempelvis den patenterade 360° självrotationsdisplayen som kan användas i valfri position.

Thermapen 4 har en intelligent bakgrundsbelysning, som automatiskt sätter på/stänger av beroende på ljusförhållandet. För att maximera batteriets livslängd stänger termometern av sig automatiskt när den inte används.

Se gärna också

ETI - Thermapen ONE Temometer Röd

ETI Thermapen ONE är den mest sålda matlagningstermometern i Storbritannien och används av kockar runt om i hela världen.

Thermapen ONE är användarvänlig, noggrann, tillförlitlig och snabb - den läser av temperaturen på endast 1 sekund!

Termometern har en patenterad 360° rotations display för enkel och snabb avläsning. Displayen är också upplyst med en sensor som känner av när den behöver aktiveras eller inte. Thermapen känner av när den inte används och stänger då av sig själv för att inte slösa på batteriet, tidsinställningen för denna funktion går självklart att justera.

Termometern är idealisk både för fasta livsmedel men även för vätskor tack vare den starka insticksgivaren som läser av temperaturen på bara 1 sekund. Givaren viks sedan enkelt in när den inte används. Höljet/skalet är vattenskyddat för enkel rengöring samt tillverkad av ABS-plast som behandlats med ”biomaster” för att minska bakterietillväxt, vilket resulterar i säkrare och mer hygienisk användning.

– LCD display som är enkel att läsa av
– Mätområde -49.9 till 299.9 °C
– Upplösning 0.1 °C eller 1°C
– Batteri 2 x 3 volt CR2032 Litiumbatteri
– Batteritid 2000 timmar (utan belysning)
– Display LCD 14.3mm (horisontell) x 11.85mm (vertikal) LCD
– Bakgrundsbelysning Ja
– Insticksgivare Ø3.3 x 110 mm
– Vikt 115 g
– Sensortyp K thermocouple
– Vattenskyddad IP67 skydd
– Innehåller spårbart Kalibreringscertifikat
– EU standard EN 13485 och CE 1639 Godkänd

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: