Sidan innehåller annonslänkar

Termometer flytande


Beställ Termometer flytande på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Termometer flytande inom kategorin Termometrar.

Produktinformation

Sous Vide är ett helt otroligt enkelt och välsmakande sätt att bereda sin mat på. Köttet blir mörare och viktigavitaminer och näringsämnen bevaras tack vare den låga tillagningstemperaturen.

Men startkostnaderna kan varastora och går man ”all in” krävs det en hel del plats för vakuummaskinen och det termostatstyrda kokkärlet. Mentack vare GEFUs serie med Sous Vide-utrustning kan man starta i det lilla och se vad det handlar om, innan man går”all in”.

Se gärna också

ETI - Thermapen ONE Temometer Svart

ETI Thermapen ONE är den mest sålda matlagningstermometern i Storbritannien och används av kockar runt om i hela världen.

Thermapen ONE är användarvänlig, noggrann, tillförlitlig och snabb - den läser av temperaturen på endast 1 sekund!

Termometern har en patenterad 360° rotations display för enkel och snabb avläsning. Displayen är också upplyst med en sensor som känner av när den behöver aktiveras eller inte. Thermapen känner av när den inte används och stänger då av sig själv för att inte slösa på batteriet, tidsinställningen för denna funktion går självklart att justera.

Termometern är idealisk både för fasta livsmedel men även för vätskor tack vare den starka insticksgivaren som läser av temperaturen på bara 1 sekund. Givaren viks sedan enkelt in när den inte används. Höljet/skalet är vattenskyddat för enkel rengöring samt tillverkad av ABS-plast som behandlats med ”biomaster” för att minska bakterietillväxt, vilket resulterar i säkrare och mer hygienisk användning.

– LCD display som är enkel att läsa av
– Mätområde -49.9 till 299.9 °C
– Upplösning 0.1 °C eller 1°C
– Batteri 2 x 3 volt CR2032 Litiumbatteri
– Batteritid 2000 timmar (utan belysning)
– Display LCD 14.3mm (horisontell) x 11.85mm (vertikal) LCD
– Bakgrundsbelysning Ja
– Insticksgivare Ø3.3 x 110 mm
– Vikt 115 g
– Sensortyp K thermocouple
– Vattenskyddad IP67 skydd
– Innehåller spårbart Kalibreringscertifikat
– EU standard EN 13485 och CE 1639 Godkänd

Läs mer