Sidan innehåller annonslänkar

Tepress 0, 8 L


Beställ Tepress 0, 8 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tepress 0, 8 L inom kategorin Te.

Produktinformation

Skapa din godaste kopp te varje morgon med denna klassiska tepress från Leonardo. Tepressen kan självklart lika väl användas som kaffepress.

Pressen är enkel att använda och silen har hissfunktion som gör att ditt te inte blir bittert när det är i kannan. Kannan är värmebeständig och håller drycken varm länge.

Se gärna också

Teministeriet - Signature 160 Te White Mulberry 50 g

En ljuvlig kombination av blomster och frukt förenas i detta Signature 160 te från Teministeriet. Det här vita teet har smaker av papaya, äpple och mullbär som toppas med aromer av ringblomma, jasmin och blåklint - en fantastisk smaksensation som förnimmer om naturens uppvaknande på våren. Ingredienserna är även bra för din hälsa då de är fulla med vitaminer, bra för matsmältningen samt immunförsvaret. Levereras i en fin plåtburk som med fördel kan återanvändas till nytt gott te. För bästa möjliga smakupplevelse, låt teet dra i vatten med en temperatur på 70 °C i 2-4 minuter.

Teministeriets kollektion Signature består av exklusiva teblandningar av hög kvalité och fantastiska smaker. En kollektion där fokus ligger på att bringa en fulländad te-upplevelse.

Ingredienser Vitt te (40%), papaya, äpple, mullbär (8%), arom, ringblomma, jasmin, blåklint.

Innehåller 50 g. Öppnad förpackning håller i 24 månader.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Amsterdam

Amsterdam (nederländskt uttal: [ɑmstərˈdɑm]) är Nederländernas största stad, den officiella huvudstaden (den nederländska regeringen, parlamentet och statsöverhuvudet samt alla ambassader har dock säte i Haag som därför är Nederländernas faktiska huvudstad), och ligger i provinsen Noord-Holland. Staden hade våren 2013 801 542 invånare. Ungefär 50 procent av befolkningen har utländsk bakgrund. Enligt 2008 års Cost of Living Survey ligger Amsterdam på 25:e plats när det gäller dyraste städer att bo i.Staden har över 50 museer och de mest kända är Rijksmuseum, van Gogh-museet, Rembrandtmuseet, Anne Franks hus. Vidare är staden känd för alla sina kanaler, broar och de många cyklar som nederländarna använder för att transportera sig med. Amsterdam har den största gamla stan av alla Europas huvudstäder, där det finns många kanaler och små gator. Amsterdam räknas som världens mest liberala stad. Ingen annan stad har samma öppenhet när det gäller lättare droger och prostitution. Stadens mest kända distrikt är Red-light district, hos nederländare känt som de wallen (vallarna). I Amsterdam finns det ungefär 190 stycken coffee shops, en typ av café där det bland annat serveras cannabis, vilket är lagligt i Nederländerna under vissa omständigheter. Amsterdam har en utpräglad gaykultur, med två stora områden med många klubbar och barer. Staden är också känd för sin rika cykelkultur; det finns fler än 700 000 cyklar i staden. Strax utanför Amsterdam ligger en av Europas mest trafikerade flygplatser, Amsterdam-Schiphols flygplats, vars IATA-flygplatskod är "AMS".