Sidan innehåller annonslänkar

Lykke kaffegårdar - Mega Fruit Te 20-pack

Beställ Lykke kaffegårdar - Mega Fruit Te 20-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lykke kaffegårdar - Mega Fruit Te 20-pack inom kategorin Te.

Produktinformation

Mega Fruit är ett ekologiskt svart te från Lykke Kaffegårdar. Med söta smaker av tropisk frukt ger Mega Fruit dig ett härligt lugn, som känslan efter en dag på stranden!br> Lykke Kaffegårdars tepåsar är på 2,5 g och kommer i ett praktiskt 20-pack.Tepåsarna är biologiskt nedbrytbara med fokus på miljötänk och hållbarhet

Koka upp ditt tevatten till 100° C och låt tepåsen vila i 2,5-3,5 minuter. Lykke Kaffegårdar har ett brett sortiment av både kaffe och te i olika smaker och dofter utan monokulturer, i perfekt harmoni med naturen och människorna. .

Se gärna också

Teministeriet - Signature 220 Te Green Moroccan Mint 100 g -50%

En fin svart teburk fylld med underbart Signature 220 grönt te med smak av mint från Teministeriet. Det gröna teet gifter sig med smaken av pepparmint och sprider ett lugn i kropp och själ. Pepparmint är även känt för att vara bra för ämnesomsättningen. Moroccan Mint är en av Teministeriets klassiker och en stor favorit. Så, brygg dig en kopp uppfriskande Moroccan Mint te och njut. Låt teet dra i 2-3 minuter för bästa möjliga smakupplevelse. Innehåller 100 g. Öppnad förpackning håller i 24 månader.

Teministeriets kollektion Signature består av exklusiva teblandningar av hög kvalité och fantastiska smaker. En kollektion där fokus ligger på att bringa en fulländad te-upplevelse.

Ingredienser: Grönt te (84,6%), pepparmynta (15%), naturlig arom

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Te

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Holmegaard

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från ALWERO

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från BRAUN

Se alla produkter