Sidan innehåller annonslänkar

Lykke kaffegårdar - Green Haze te 20-Pack

Beställ Lykke kaffegårdar - Green Haze te 20-Pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lykke kaffegårdar - Green Haze te 20-Pack inom kategorin Te.

Produktinformation

Green Haze är ett ekologiskt grönt te från Lykke Kaffegårdar. En fruktig blandning balanserad med jordgubbar som kan avnjutas både varm och kall.

Letar du efter en hälsosammare variant av iste är detta perfekt för dig!Gör då följandeKoka upp ditt tevatten till 80° C och låt tepåsen vila i 2,5-3,5 minuter Rör ner socker efter behov och toppa med dina favoritsmaker, myntablad, citron, persika med mera.

Ta sedan ur den avsvalnade tepåsen och pressa lätt för att få ur den sista smaken. Tillsätt is och njut av en perfekt hemmagjord ekologisk iste utan artificiella smaker i perfekt balans för dig och naturen.

Se gärna också

Teministeriet - Signature 730 Te Rooibos Coconut Ginger 100 g -30%

Signature 730 Coconut Ginger från Teministeriet är ett fantastiskt te med smaker av kokosnöt och frisk ingefära som kombineras med en viss kryddighet från svartpeppar och söt kanel samt kardemumma. Teet innehåller även mandlar för en krämig och fyllig eftersmak. Här möts exotiska och traditionella smaker i härlig harmoni och ger en ny tvist till det klassiska Rooibos teet.

Teministeriets kollektion Signature består av exklusiva teblandningar av hög kvalité och fantastiska smaker. En kollektion där fokus ligger på att bringa en fulländad te-upplevelse. För bästa möjliga smakupplevelse, värm tevattnet till 100 °C och låt dra i 5-8 minuter.

Ingredienser: Rooibos (46%), ingefära (10%), äpple, kanel, kokos (8%), mandlar, aroma, kardemumma, svartpeppar

Innehåller 100 g. Öppnad förpackning håller i 24 månader.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Te

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Ekelund

Se alla produkter
LED-lister

LED-lister från Airam

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Samsung

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Dexam

Se alla produkter