Sidan innehåller annonslänkar

Lykke kaffegårdar - Ginger Tronic te 20-Pack

Beställ Lykke kaffegårdar - Ginger Tronic te 20-Pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lykke kaffegårdar - Ginger Tronic te 20-Pack inom kategorin Te.

Produktinformation

Ginger Tronic är ett naturligt framställt grönt te från Lykke Kaffegårdar. Med smak av ingefära och citrongräs är denna ekologiskt certifierade tesorten en riktig hälsokick för kropp och själ.

Carolina från Lykke Kaffegårdar skapade Ginger Tronic och fler av deras älskade tesorter i hopp om att kunna nå ut till fler tedrickare och inspirera med 100% naturliga ingredienser utan monokulturer skapad i perfekt harmoni med naturen. Koka upp ditt tevatten till 80° C och låt tepåsen vila i 2,5-3,5 minuter. .

Se gärna också

Teministeriet - Signature 730 Te Rooibos Coconut Ginger 100 g

Signature 730 Coconut Ginger från Teministeriet är ett fantastiskt te med smaker av kokosnöt och frisk ingefära som kombineras med en viss kryddighet från svartpeppar och söt kanel samt kardemumma. Teet innehåller även mandlar för en krämig och fyllig eftersmak. Här möts exotiska och traditionella smaker i härlig harmoni och ger en ny tvist till det klassiska Rooibos teet.

Teministeriets kollektion Signature består av exklusiva teblandningar av hög kvalité och fantastiska smaker. En kollektion där fokus ligger på att bringa en fulländad te-upplevelse. För bästa möjliga smakupplevelse, värm tevattnet till 100 °C och låt dra i 5-8 minuter.

Ingredienser: Rooibos (46%), ingefära (10%), äpple, kanel, kokos (8%), mandlar, aroma, kardemumma, svartpeppar

Innehåller 100 g. Öppnad förpackning håller i 24 månader.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Te

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rakapparater

Rakapparater från Philips

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter