Gefu - Conscio Kapselset återanvändbar 8 delar

Jämför produkt Gefu - Conscio Kapselset återanvändbar 8 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Conscio Kapselset återanvändbar 8 delar i kategorin Te- och kaffetillbehör här hos oss.

Produktinformation

Nu kan du göra dina egna kaffekapslar och få kaffet precis som du vill ha det, samtidigt som du gör miljön och plånboken en tjänst. Mal kaffet, fyll på kapslarna och återförslut med det självhäftande aromfiltret.

Setet Conscio i 8 delar kommer från tyska Gefu, fungerar på Nespressos standard kapselmaskiner och innehåller följande1 st. tratt2 st.

kapslar i rostfritt stål1 st. måttsked med press1 förp.

med 80 stycken självhäftande aromfilter2 st. utbytbara tätningsringar1 st.

Se gärna också

Asobu - Cold Brew Bryggare 1 L Koppar -25%

Cold Brew-bryggaren från Asobu ger dig kallbryggt kaffe med fantastisk smak. Och den funkar utmärkt att göra vanligt varmt kaffe i också!

Termosdelen är tillverkad av rostfritt stål i dubbla väggar och är vakuumisolerad vilket gör att drycken håller sig varm eller kall i timmar. Bryggdelen är gjord i 100% BPA-fri oförstörbar tritan med ett filter som är enkelt att rengöra och som du återanvänder gång på gång.

Gör så här:
Fyll filtret till 1/3 med bryggmalet kaffe. Häll på cirka 1/3 av vattnet över kaffet. Filtret är gjort av superfint rostfritt stålnät för att ge den lenaste och mjukaste kaffebryggningen.Upprepa hällningen tre gånger så att allt vatten rinner igenom och översta delen av bryggaren fylls.Låt kaffet stå och dra i ca 12 timmar, beroende på hur starkt kaffe du vill ha. Sedan öppnar du förslutningen på ovansidan, trycker på knappen och låter kaffet rinna ned i termosen.Sedan tar du enkelt av bryggdelen och sätter på locket och kaffet är redo att följa med till jobbet eller resan. Kannan är spillfri så du behöver inte oroa dig för att få kaffe överallt.

Tedrickare har också glädje av denna bryggare eftersom den fungerar lika bra till lösviktste.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från HELHETSHÄLSA

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Joseph Joseph

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter
Switchar

Switchar från Netgear

Se alla produkter