Sidan innehåller annonslänkar
Joseph Joseph

Elevate Tång Silikon

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Grilltång från Joseph & Joseph, som passar till vardagens alla uppgifter i köket. Med tången hanterar du enkelt varma grönsaker och köttbitar, både i stekpannan och på grillen. Tången är tillverkad i metall och värmebeständigt silikon, som tål temperaturer upp till 270°C.


Beställ Elevate Tång Silikon på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Elevate Tång Silikon inom kategorin Tänger.

Kategori: Tänger
Artikelnummer: 119805
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mustang

Mustang är en hästras som utvecklats naturligt i det vilda i USA. Mustanger är förvildade hästar, i den meningen att de har tillkommit från tama hästar, men sedan förvildats. Mustangerna är ättlingar till de hästar som européerna förde in i landet, främst från Spanien, i slutet av 1400-talet. Ordet mustang kommer från spanskans mesteño (i Mexiko säger man dock mestengo) som betyder vild eller bortsprungen, vilsen. Ordet mesteño härstammar även med största sannolikhet från ett latinskt ord mixtus med betydelsen att blanda, då vilda häststammar oftast tillkom genom blandningar av olika hästar som sprungit bort eller släppts ut i det fria. Bilmodellen Ford Mustang har lånat sitt namn från denna häst.