Thermex Newcastle Medio -90x50 Rf M/1 Le, For Extern Motor Takintegrerade Köksfläkt - Rostfritt Stål


Beställ Thermex Newcastle Medio -90x50 Rf M/1 Le, For Extern Motor Takintegrerade Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Newcastle Medio -90x50 Rf M/1 Le, For Extern Motor Takintegrerade Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Takintegrerade köksfläktar.

Produktinformation

Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket.

Då motor inte är inkluderat i denna modell ska du komma ihåg att köpa den separat. Innan du väljer en takintegrerad fläkt ska du vara säker på att den går att installera i ditt tak.

I så fall har du alla förutsättningar för att skapa ett kök med stilren design, rena linjer och massor av luft och ljus. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation. .

Se gärna också

Witt Cubic90b Takintegrerade Köksfläkt - Svart

Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen. Köksfläkten kan användas till recirkulation utifall att du inte har någon utblåsningskanal.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Bradford

Bradford är en stad i West Yorkshire i England i Storbritannien, med drygt 470 000 invånare. Staden är mer eller mindre en tvillingstad till Leeds då de vuxit samman. Staden fick stadsrättigheter 1897. Staden är känd för sin etniska mångfald, tjugotvå procent av befolkningen har icke-brittiskt ursprung. Sedan 1300-talet har staden haft ett vildsvin som symbol. Stadens namn kommer från broad ford, som på svenska blir "breda vadstället". Vattendraget som det vadas över är en bäck som numera kallas Bradford Beck och är ett biflöde till floden Aire.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.