Thermex Newcastle Maxi 120x60 Takintegrerade Köksfläkt - Vit


Beställ Thermex Newcastle Maxi 120x60 Takintegrerade Köksfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Newcastle Maxi 120x60 Takintegrerade Köksfläkt - Vit inom kategorin Takintegrerade köksfläktar.

Produktinformation

Köksfläktens kapacitet ligger på maximalt 481 m3/h, vilket betyder att 423.19.2161.2 fra Thermex är beräknad att passa från lite mindre kök till de mellanstora. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ.

Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen.

Se gärna också

Witt Cubic90b Takintegrerade Köksfläkt - Svart

Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen. Köksfläkten kan användas till recirkulation utifall att du inte har någon utblåsningskanal.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Maxim

Med maxim (av latin: propositio maxima, den högsta lärosatsen) avses i dagligt språkbruk ett visdomsord formulerat som en aforism. Under antiken var maxim det samma som axiom. Immanuel Kant definierade maxim som en etisk regel som vuxit fram av erfarenhet och som man verkligen handlar efter, snarare än att vara logiskt härledd och därmed universellt godtagbar.

Vita

Vita kan syfta på: