Thermex Integrata Passat Hvid Takintegrerade Köksfläkt - Vit


Jämför produkt Thermex Integrata Passat Hvid Takintegrerade Köksfläkt - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thermex Integrata Passat Hvid Takintegrerade Köksfläkt - Vit i kategorin Takintegrerade köksfläktar här hos oss.

Produktinformation

Den låga ljudvolymen beror bl.a. på den externa motorn.

Denna typ av motor ska installeras utanför köket och ger därför både en bättre utsugning och en lägre ljudvolym. Det ställer dock lite högre krav till installationen av köksfläkten.

Motor är inte inkluderat i köksfläkten utan ska köpas separat. Eftersom en takintegrerad köksfläkt byggs in i ditt tak får du mer plats och luft omkring spisen i köket.

Men installation av en takintegrerad fläkt är ganska omfattande eftersom den ska byggas in i taket. Då köksfläkten levereras med en glasskärm som skyddar mot matstänk eetc.

kommer du få mindre arbete med att hålla den ren. Samtidigt ger glasskärmen ett effektfullt och stilrent uttryck till köksfläkten.

Se gärna också

Integrata Passat Vit Takintegrerade Köksfläkt -

Den låga ljudvolymen beror bl.a. på den externa motorn. Denna typ av motor ska installeras utanför köket och ger därför både en bättre utsugning och en lägre ljudvolym. Det ställer dock lite högre krav till installationen av köksfläkten. Motor är inte inkluderat i köksfläkten utan ska köpas separat. Eftersom en takintegrerad köksfläkt byggs in i ditt tak får du mer plats och luft omkring spisen i köket. Men installation av en takintegrerad fläkt är ganska omfattande eftersom den ska byggas in i taket. Då köksfläkten levereras med en glasskärm som skyddar mot matstänk eetc. kommer du få mindre arbete med att hålla den ren. Samtidigt ger glasskärmen ett effektfullt och stilrent uttryck till köksfläkten. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: