Thermex 423.19.2158.2 Takintegrerade Köksfläkt - Rostfritt Stål


Beställ Thermex 423.19.2158.2 Takintegrerade Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex 423.19.2158.2 Takintegrerade Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Takintegrerade köksfläktar.

Produktinformation

Köksfläktens kapacitet ligger på maximalt 452 m3/h, vilket betyder att 423.19.2158.2 fra Thermex är beräknad att passa från lite mindre kök till de mellanstora. Fördelen med en utdragbar köksfläkt är att den är väldigt diskret i sin utformning.

Köksfläkten byggs in i ett köksskåp och eftersom köksfläkten bara är utdragen när den ska användas stör den dig inte, varken visuellt eller genom att ta upp plats, när den inte används. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation. .

Se gärna också

Witt Spirit 90 S-2 Takintegrerade Köksfläkt - Rostfritt Stål

Köksfläktens maxkapacitet på 822 m3/h gör att Spirit90s2 från Witt är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. Köksfläkten har en extern motor som ska placeras utanför köket. Det kan vara lite pilligt men det hjälper med att hålla ljudvolymen på en låg nivå. Denna köksfläkt kommer inklusive motor. Fördelen med en takintegrerad köksfläkt är den diskreta installationen. Eftersom den blir nästan osynlig frigörs massa luft och plats ovanför din spis. Det ger både mer ljus och mer arbetsplats. Den påmonterade glasskärmen skyddar fläktens yta genom att fånga upp matstänk och damm och är samtidigt lätt att hålla ren. Men utöver den praktiska funktionen ger den också köksfläkten ett stilrent uttryck.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.