Sidan innehåller annonslänkar
Oyoy

Stripe Tablett 34x45 cm 2-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Med OYOY´s härliga bordstabletter är det lätt att skapa en ny stil i köket. De praktiska bordstabletterna är dekorativa, lätta att rengöra och finns i flera läckra färger och mönster.


Beställ Stripe Tablett 34x45 cm 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stripe Tablett 34x45 cm 2-pack inom kategorin Tabletter.

Läs mer...
Kategori: Tabletter
Artikelnummer: 116327
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termomuggar

Termomuggar från Rosendahl

Se alla produkter
EtageKakfat

EtageKakfat från Koziol

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Urban

Urban kan syfta på: Urban (stad) – benämning på det stadsmässiga, från det latinska ordet urbs, "stad" Urban (musik) – paraplyterm för populärmusik med förankring i gatukultur Urban (namn) – ett mansnamn Urban (tidning) – en dansk gratistidning Urban (berg) – ett berg i Tjeckien

Sweden

Sweden kan avse: Sweden, Maine – en kommun (town) i Oxford County Sweden, New York – en kommun (township) i Monroe County Sweden (musikalbum) – ett album av The Mountain Goats

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.