Svensk husman

Strumpor Surströmming Stl 36-40 - 51% rabatt

Kontrollera pris

Köp nu

Roliga surströmmingstrumpor från Svensk Husman i storlek 36-40.   


Beställ Strumpor Surströmming Stl 36-40 - 51% rabatt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strumpor Surströmming Stl 36-40 - 51% rabatt inom kategorin Strumpor.

Läs mer...
Kategori: Strumpor
Artikelnummer: MS121746
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skalare

Skalare från Satake

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Naturally Med

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Naturally

Naturally är en låt framförd av det amerikanska bandet Selena Gomez & the Scene från deras debutalbum, Kiss & Tell. Den är skriven av Antonina Armato, Tim James och Devrim Karaoglu. Sången släpptes officiellt i amerikansk mainstream radio den 19 januari 2010. Låten är en upp-tempo electropoplåt, där Selena sjunger om en kille som hon passar perfekt ihop med. Låten släpptes som singel i Sverige den 5 mars 2010. Naturally är bandets högst placerade låt hittills, och har hamnat som högst i en kanadensisk singellista på en artonde plats. Låten har även kartlagts på topp trettio listor i både USA och Nya Zeeland. I Sverige debuterade låten som #56 på Sverigetopplistan. Låten kommer även att inkluderas i bandets andra album, A Year Without Rain för vissa länder.