Sidan innehåller annonslänkar

ZINQ Tuggummi Bubblemint 10-pack


Jämför produkt ZINQ Tuggummi Bubblemint 10-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ZINQ Tuggummi Bubblemint 10-pack i kategorin Storpack här hos oss.

Produktinformation

Sockerfria tuggummin med god smak av bubblemint och tillsatt zink för att motverka och förebygga bildandet av svavelgaser i munhålan. Hjälper även till att neutralisera PH-balansen i munnen för att motverka karies. .

Se gärna också

Vaniljstänger - 50% rabatt

STORPACK! Vaniljen, som tillhör orkidéfamiljen, är en 10-15 meter lång klängande ört. Vaniljstång är fruktkapslarna från denna växt. Fruktkapslarna kan vara mellan 10-25 cm långa och 0,8-1,5 cm i diameter. De färska kapslarna har väldigt lite smak. Smakämnena frigörs genom en process där kapslarna bland annat torkas och får dess svarta färg och vaniljsmak. Hela processen kan ta upp till fem månader och på grund av det är vanilj en an våra dyraste kryddor.När man använder vaniljstången brukar man göra en skåra på längden för att få ut de svarta små fröna som finns inuti stången. Det är nämligen där den mesta smaken finns. Man kan också, efter att man gjort en skåra, låta den koka med i det som man tillagar och sedan ta bort den.Vaniljstång används i vaniljglass, crème brulée, vaniljsås och i andra bakverk.

Läs mer