Sidan innehåller annonslänkar

Zingo 24-pack - 24% rabatt


Beställ Zingo 24-pack - 24% rabatt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zingo 24-pack - 24% rabatt inom kategorin Storpack.

Produktinformation

Kolsyrad läskedryck med fräsch smak av apelsin. En svensk klassiker som är älskad av barn i alla åldrar sedan den introducerades på 1950-talet. .

Se gärna också

SAVED By Motatos Alkoholfri Öl 6-pack

Man ska njuta av bröd, inte kasta det! Men vad gör du med en torr brödlimpa som förlorat sin magi som färskt bröd har? Vi valde att brygga öl! Vi bytte ut 20% av kornet mot överskottsbröd och resultatet blev en utsökt bröd-räddande lager. Skål för att rädda mat! Alkoholfri öl gjord på 7% räddade ingredienser. Bryggd i samarbete med Värmdö Bryggeri. SAVED By Motatos alkoholfri lager har en frisk doft av citrus från humlen som fint balanserar maltigheten i ölen. Brödet ger en lite extra fyllighet som ofta bara återfinns i starkare alkoholhaltiga öl. Lagern passar utmärkt till lättare rätter av ljust kött, gärna grillat. Även som sällskapsdryck slinker den med lätthet ner under en ljummen sommarkväll.

Läs mer