The 42 Degrees Company S.L. Självuppvärmande Kaffe Med Socker 6-pack


Beställ The 42 Degrees Company S.L. Självuppvärmande Kaffe Med Socker 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The 42 Degrees Company S.L. Självuppvärmande Kaffe Med Socker 6-pack inom kategorin Storpack.

Produktinformation

Kaffe med socker som har en självuppvärmande funktion i koppen. Kan värma kaffet upp till 42 grader.  .

Se gärna också

SAVED By Motatos Alkoholfri Öl 6-pack

Man ska njuta av bröd, inte kasta det! Men vad gör du med en torr brödlimpa som förlorat sin magi som färskt bröd har? Vi valde att brygga öl! Vi bytte ut 20% av kornet mot överskottsbröd och resultatet blev en utsökt bröd-räddande lager. Skål för att rädda mat! Alkoholfri öl gjord på 7% räddade ingredienser. Bryggd i samarbete med Värmdö Bryggeri. SAVED By Motatos alkoholfri lager har en frisk doft av citrus från humlen som fint balanserar maltigheten i ölen. Brödet ger en lite extra fyllighet som ofta bara återfinns i starkare alkoholhaltiga öl. Lagern passar utmärkt till lättare rätter av ljust kött, gärna grillat. Även som sällskapsdryck slinker den med lätthet ner under en ljummen sommarkväll.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

Hemslöjd

Hemslöjd är en hantverksmässig tillverkning av bruks- eller prydnadsföremål för eget behov eller till försäljning. Ordet är känt i svenska språket sedan 1807. Ursprungligen var det ett samlingsnamn för tillverkning av bruksvaror som kläder, hemtextilier, husgeråd, möbler, arbets- och transportredskap, på landsbygden utförd i hemmet för eget behov, till skillnad från avsaluslöjd. Avsaluslöjd var fram till industrialismens genombrott viktigt i många trakter, och redan under medeltiden förekom en omfattande försäljning av slöjdvaror.

Kafferosteri

Ett kafferosteri är en anläggning där man rostar kaffebönor, vilket är ett led i processen för att framställa kaffe.