XLNT

Funktionsdryck Citron & Lime 24-pack - 63% rabatt

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sockerfri kolsyrad dryck med BCAA och koffein. Innehåller sötningsmedel, här med smak av citron och lime, totalt 24 stycken!


Jämför produkt Funktionsdryck Citron & Lime 24-pack - 63% rabatt online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Funktionsdryck Citron & Lime 24-pack - 63% rabatt i kategorin Storpack här hos oss.

Kategori: Storpack
Artikelnummer: MS109215
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kung

En kung eller konung är en titel för en manlig monark, det vill säga en statschef för en monarkistat som vanligen sitter på livstid och som ofta enligt en fastställd tronföljd har ärvt positionen. För regenter är den kvinnliga motsvarigheten drottning (ibland preciserat som regerande drottning, för att skapa åtskillnad mot drottninggemål). En suverän stat som har en kung eller drottning som statschef kallas kungarike (eller konungarike) och är en monarki. De regerande monarkerna och deras omedelbara familj, som i modernt avseende brukar utföra uppgifter i det offentliga och för staten på monarkernas uppdrag, kallas kungliga eller kungligheter (se även kungahus). Med begreppet Konungen kan även avses kungens ämbete eller de maktbefogenheter som konstitutionellt har delegerats från detta ämbete (jämför begreppet Kunglig Majestät). Populärt används ordet kung också om framgångsrika och uppmärksammade män i allmänhet inom vissa ämneskategorier, exempelvis skidkung, mediakung, kung i sitt gebit.