Sidan innehåller annonslänkar

Friggs Majskakor Linser & Havssalt 6-pack

Beställ Friggs Majskakor Linser & Havssalt 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Friggs Majskakor Linser & Havssalt 6-pack inom kategorin Storpack.

Produktinformation

Majskakor med majs, ärtprotein, linsmjöl, havssalt och hela 25 procent protein. Passar perfekt före eller efter träningen eller som mellanmål. .

Se gärna också

SAVED By Motatos Potatissoppa med purjolök 4-pack

Vi älskar grönsaker i alla dess storlekar och former. Det spelar ingen roll hur stora, små eller skruvade de är – för oss är gröningar alltid sköningar. Kanske de inte passar in i standarden för våra matbutiker, men vi tycker dom är alldeles för goda för att kastas bort. Därför har vi skapat denna underbart goda potatis- och purjolökssoppa gjord på 35% räddade potatis och morötter. Bara att värma och äta - och samtidigt räddar du grönsaker!   När du köper den här produkten är du med och donerar pengar till The Hunger Project. Hur? Matsmart donerar nämligen 1% av bruttovinsten till denna fantastiska organisation som jobbar för att bekämpa världshungern.    

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hårtorkar

Hårtorkar från OBH Nordica

Se alla produkter
Vispar

Vispar från Eva Solo

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Tareq Taylor

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Anders Petter

Se alla produkter