Sidan innehåller annonslänkar
Blandade varumärken

Fredagsboxen! - 54% rabatt

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Fredagsboxen är här – full med blandade och hemliga fynd. Perfekt till alla lediga stunder som kräver något gott och lika perfekt för dig som vill fynda godsaker till ännu lägre pris. Begränsat antal, först till kvarn. Max 1/kund. Observera att vikten på Fredagsboxen är cirka 7 kilo – ej 19 kilo som uppges i kassan.  


Beställ Fredagsboxen! - 54% rabatt på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Fredagsboxen! - 54% rabatt inom kategorin Storpack.

Kategori: Storpack
Artikelnummer: MS100920
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kung

En kung eller konung är en titel för en manlig monark, det vill säga en statschef för en monarkistat som vanligen sitter på livstid och som ofta enligt en fastställd tronföljd har ärvt positionen. För regenter är den kvinnliga motsvarigheten drottning (ibland preciserat som regerande drottning, för att skapa åtskillnad mot drottninggemål). En suverän stat som har en kung eller drottning som statschef kallas kungarike (eller konungarike) och är en monarki. De regerande monarkerna och deras omedelbara familj, som i modernt avseende brukar utföra uppgifter i det offentliga och för staten på monarkernas uppdrag, kallas kungliga eller kungligheter (se även kungahus). Med begreppet Konungen kan även avses kungens ämbete eller de maktbefogenheter som konstitutionellt har delegerats från detta ämbete (jämför begreppet Kunglig Majestät). Populärt används ordet kung också om framgångsrika och uppmärksammade män i allmänhet inom vissa ämneskategorier, exempelvis skidkung, mediakung, kung i sitt gebit.