Funq Wear

Funq Wear Lace Kompressionsstrumpor Nylon 15-20 mm 36-37 Naturally Nude

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Funq Wear Lace Kompressionsstrumpor Nylon 15-20 mm 36-37 Naturally Nude online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Funq Wear Lace Kompressionsstrumpor Nylon 15-20 mm 36-37 Naturally Nude i kategorin Stödstrumpor här hos oss.

Kategori: Stödstrumpor
Artikelnummer: 7910-36-37-NATURALLYNUDE

Från kunskapsbanken

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.

Grumme

Grumme är ett svenskt kemisk-tekniskt företag som tillverkar tvål, såpa, tandkräm och andra hushållskemikalier.

Naturally

Naturally är en låt framförd av det amerikanska bandet Selena Gomez & the Scene från deras debutalbum, Kiss & Tell. Den är skriven av Antonina Armato, Tim James och Devrim Karaoglu. Sången släpptes officiellt i amerikansk mainstream radio den 19 januari 2010. Låten är en upp-tempo electropoplåt, där Selena sjunger om en kille som hon passar perfekt ihop med. Låten släpptes som singel i Sverige den 5 mars 2010. Naturally är bandets högst placerade låt hittills, och har hamnat som högst i en kanadensisk singellista på en artonde plats. Låten har även kartlagts på topp trettio listor i både USA och Nya Zeeland. I Sverige debuterade låten som #56 på Sverigetopplistan. Låten kommer även att inkluderas i bandets andra album, A Year Without Rain för vissa länder.