Sidan innehåller annonslänkar
Professional Secrets

Stekspade 28,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

En tunn och smidig stekspade med ett ännu tunnare avslut. Den yttersta kanten är dock något rundad för att undvika att stålet är så vasst att det fastnar eller till och med skrapar bort den skyddande hinnan i en väl använd stålpanna. Professional Secrets stekspade är skapt för att vila på kanten på en vanlig stekpanna. Lutningen är perfekt avvägd inåt så att eventuellt fett hamnar i pannan, inte utanför. Handtaget är stadigt, skönt att hålla och tål en del värme.


Jämför produkt Stekspade 28,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stekspade 28,5 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Stekspadar
Artikelnummer: 79598
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Påblixtvisit

Påblixtvisit från Ines Dino

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Klimchi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Eva

Eva eller EVA kan syfta på Eva (namn) – ett kvinnligt namn Eva – den första kvinnan enligt Bibeln, se Adam och Eva

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.