Sidan innehåller annonslänkar
Professional Secrets

Stekpincett 30 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Principen är enkel att förlänga din hand så att du enkelt och odramatiskt kan greppa mat som utsätts för hög värme. Denna pincett är extra stabil jämfört med många andra som har tendens att saxa sig när du griper hårt om tyngre föremål. Pincetten kan användas till att greppa det allra mesta i köket. Den har ett stadigt grepp med breddat handtag. Stort mellanrum med en trekantig ”kil” så att man inte nyper sig i handen.


Jämför produkt Stekpincett 30 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stekpincett 30 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Stekspadar
Artikelnummer: 79599
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Side-by-side

Side-by-side från Gorenje

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Samsung

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alessi

Alessi är ett italienskt företag som är känt för sin design. Företaget som är beläget i Omegna, region Piemont, formger främst vardagsföremål för kök och badrum. Det italienska familjeföretaget FAO (Fratelli Alessi Omegna) grundades 1921 av Giovanni Alessi, farfar till nuvarande ägaren Alberto Alessi. På 1930-talet var Giovanni Alessis son, Carlo Alessi, företagets huvudsaklige designer. Från 1955 knöt Alessi internationellt duktiga och erkända designers till sitt företag, bland dem Luigi Massoni, Philippe Starck, Michael Graves och Richard Sapper. Produktpaletten omfattar år 2002 cirka 2 000 artiklar bara för kök och många har blivit designklassiker, som exempelvis Starcks speciella citruspress Juicy Salif, Richard Sappers flöjt-vattenkittel "9091" från 1983 och Michael Graves fågelflöjt-vattenkittel 9093 från 1984. Företaget sysselsätter omkring 500 anställda, omsättningen var 2002 cirka 108,5 miljoner euro och kunderna finns i 70 länder. Ett citat av Alberto Alessi angående design: "Bra design varar evigt"