Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 31 cm

Jämför produkt GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 31 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Stekspade Med Hål BIO 31 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

GastroMax Stekspade med hål BIO. Slipp överflödigt fett från stekpannan.

Det flexibla bladet gör det lätt att komma in under maten och hålen gör att fettet kan rinna igenom bladet. Stekspaden passar bra att användas till stekpannor med ömtålig beläggning.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av glasfiber och amidplast.Materialet ger upp till 50% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkter av traditionell plast.- Tål maskindisk- Tillverkad i Sverige .

Se gärna också

Dexam - School of Wok Stekspade Röd -25%

Den här wokspaden i serien School of Wok från Dexam är tillverkad i silikon och bambu. Passar till alla typer av köksutrustning, även med non-stick beläggning, och vinkeln är perfekt för kinesisk matlagning.

Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Woks YouTube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Klong

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nedis

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Edward Blom

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Le Creuset

Se alla produkter