Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Silikonsked 33 cm

Jämför produkt GastroMax - Silikonsked 33 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Silikonsked 33 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

Silikonsked från Gastromax, flexibel skedformad degskrapa förstärkt med en kärna i rostfritt stål. För att blanda deg och kaksmet, de mjuka kanterna gör det enkelt att skrapa ur all smet.

Se gärna också

Rig-Tig - Woody Stekspade i trä 30,5 cm -25%

Stekspade i askträ med en längd på 30,5 cm från danska RIG-TIGs Woody-serie.

Utöva perfekt kontroll när du steker kött och ägg med denna robusta stekspade i trä från danska RIG-TIG. Stekspaden från RIG-TIGs Woody-kollektion har designats av den danska formgivaren Søren Refsgaard för RIG-TIG för att skapa ett attraktivt alternativ till stekspadar i silikon med en design i askträ som är ett hållbart material som inte skadar stekpannan när man använder den. Woody-stekspadens eleganta linjer och form ger dig full kontroll över det du steker och gör det enkelt att både vända på och servera allt från fisk och kött till pannkakor och pizza. En oumbärlig hjälpreda i köket helt enkelt. Stekspaden har en längd på 30,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Fiskars

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Alessi

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Spode

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nedis

Se alla produkter