Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Matpincett Stål 30 cm

Beställ Gefu - Matpincett Stål 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Matpincett Stål 30 cm inom kategorin Stekpincetter.

Produktinformation

Matpincett i rostfritt stål med en längd på 30 cm från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.Vänd enkelt på steken med denna hållbara och outtröttliga matpincett från Gefu. Denna pincett greppar enkelt tag i allt från fisk och skaldjur till den allra finaste köttbiten, och är tillverkad helt i rostfritt stål som är ett värmetåligt material som också är superlätt att rengöra i diskmaskin efter användning – ett måste för dig som älskar att grilla! Kockpincetten är även utrustad med en praktisk ögla för upphängning för praktisk förvaring när den ej används.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Muurla

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från DR BRONNERS

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Iittala

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter