Sidan innehåller annonslänkar
Le Creuset

Stekpanna med trähandtag 28 cm Cerise

Kontrollera pris

Köp nu

En fantastisk gjutjärnspanna med ett otal användningsmöjligheter. Använd gjutjärnspannan för att t.ex. steka läckra biffar och grönsaker. Gjutjärnspannan har trähandtag så att du kan arbeta med pannan utan att behöva använda handtagshandskar eller grytvantar. Gjutjärn använder värmen optimalt och fördelar den jämt och effektivt, vilket betyder att du får det bästa resultatet och samtidigt minimalt med energiåtgång. Den emaljerade ytan hindrar maten från att bränna fast och gör det omöjligt för bakterier och smakämnen att tränga igenom, samt att pannan är lätt att rengöra. Precis som på Le Creusets gjutjärnsgrytor erbjuds livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto.


Jämför produkt Stekpanna med trähandtag 28 cm Cerise online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stekpanna med trähandtag 28 cm Cerise i kategorin Stekpannor här hos oss.

Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: 16283
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer