Sidan innehåller annonslänkar
Lodge

Stekpanna 30 cm

Kontrollera pris

Köp nu

En traditionell stekpanna som passar lika utmärkt på spisen som i ugnen. Stekpannan är inbränd med olja för en naturlig non-stick beläggning. Stek en entrecote eller baka en äppelkaka, det går lika bra! Med rätt skötsel så går denna stekpanna i arv från generation till generation. Fungerar även på induktion.


Beställ Stekpanna 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stekpanna 30 cm inom kategorin Stekpannor.

Läs mer...
Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: 105839
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pappersrullehållare

Pappersrullehållare från Eva Solo

Se alla produkter
Vaserdekoration

Vaserdekoration från Cooee

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Oliver

Mansnamnet Oliver är ett engelskt namn med eventuellt släktskap med nordiska namn som Olof eller Olav. Enligt en annan teori är det, liksom Olivia, bildat av ordet oliv. Oliver blev vanligt i England genom hjältedikten Rolandssången där Olivier och Roland är två av hjältarna. Efter den engelska statschefen Oliver Cromwells styre i mitten av 1600-talet sjönk namnet enormt i popularitet i England men efter Charles Dickens roman om Oliver Twist blev namnet mycket populärt igen. Oliver är en av raketerna på topplistan över förnamn sedan början på 1990-talet. Den 31 december 2005 fanns det totalt 11012 personer i Sverige med namnet Oliver varav 7390 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 901 pojkar namnet, varav 688 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag i Sverige: 15 april.