Kopparstekpanna med en diameter på 26 cm från Scanpan. Vacker att servera direkt ur vid matbordet.
Tillverkad av högblankt rostfritt 18/10 stål och en kopparbeläggning. Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar.Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
<h2>Kolstålspanna 20 cm Professional Secrets</h2> <p><strong>Tung och tålig</strong><br />Kolstål, till skillnad från t ex teflon, tål ordentliga köksredskap, stekspadar och andra redskap av stål. Det finns ingen risk för att skadliga kemikalier ska släppa och hamna i maten. Och det är <a href="https://www.elon.se/koksredskap-glas-och-porslin/stekpannor">stekpannans</a> tyngd/massa som gör att den kan hålla hög och jämn värme när du steker.</p> <p><strong>Skönare handtag</strong><br /><a href="https://www.elon.se/varumarken/professional-secrets-start">Professional Secrets</a> kolstålspanna har ett lite skönare handtag än vad som är brukligt. Det är värmeisolerande, skaver mindre i handen och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Att greppa en panna med hjälp av en isolerande släng ser proffsigt ut, men arbetet blir enklare utan.<br /><br /><strong>Tidlös funktionell design</strong><br />Förutom förbättringarna i handtaget så har vi inte ändrat någonting alls. Så här kommer stekpannor fortfarande att se ut när människan har koloniserat mars. Rätt stekteknik kräver hög värme. Proffsen rekommenderar stål eller gjutjärn. Non-stickegenskaper som vid rätt skötsel bara blir bättre med tiden. Hellre en stor panna till en liten matbit än tvärtom (för den jämna och höga värmens skull).<br /><br /><strong>100% kolstål</strong><br />Tål höga temperaturer<br />Non-stickegenskaper blir bara bättre med tiden<br />Långsiktigt hållbar – såväl i köket som för miljön<br />För alla värmekällor inklusive induktion</p> <p><strong>Viktigt om din kolstålspanna</strong><br />Vid leverans är din stekpanna från PS täckt med ett skyddande lager. För att få bort det skyddande lagret ska du skölja pannan noggrant med hett – gärna kokande – vatten och därefter torka den helt torr. Därefter ska pannans stekyta stekas in så att den får en skyddande hinna med fett. Pannans yta får non-stickegenskaper som bara blir bättre med tiden. Tvätta din kolstålspanna enbart med hett vatten (och aldrig någonsin i diskmaskinen). Och torka den alltid noggrant efteråt. Instruktioner om hur du steker in din panna medföljer.</p>
Mer information finns på produktens sida.
Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.
Klicka här för mer inspiration