Stekpanna från Professional Secrets, tillverkad av kolstål. Kolstål tål ordentliga köksredskap – stekspadar med mera – av stål.
Denna panna har även ett skönare handtag som dessutom är värmeisolerande, skaver mindre och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Rätt stekteknik kräver hög värme och proffsen rekommenderar stål eller gjutjärn.
Vid rätt skötsel blir pannan endast bättre med tiden. Kolstål är ett stryktåligt, värmetåligt och hållbart val både för ägaren och miljön.PS Stekpanna Kolstål är 28 cm i diameter. .
En liten behändig stekpanna ur Scanpans serie TechnIQ – perfekt till det lilla hushållet och till frukostägget! En belagd stekpanna är mångas favorit i köket. Non-stickbeläggningen gör att pannan både är lätt att steka i och att rengöra. Välj en belagd panna när du steker känsliga råvaror, vill ha en fettsnål tillagningsmetod eller lagar rätter med mycket vätska. Med den patenterade beläggningen Stratanium+ sätter Scanpan en ny standard för vad en belagd stekpanna ska klara av. Beläggningen har en grov textur som påminner om ytan på en gjutjärnspanna. Samtidigt har den alla fördelar som kommer med en traditionell non-stick-beläggning. Gränsen mellan gjutjärn och non-stick är nästintill utsuddad. Serien TechnIQ är också resultatet av ett unikt samarbete med professionella kockar. Stek- och kokkärlen är designade efter kockarnas preferenser och tuffa krav. De är extremt tåliga, ger ett perfekt stekresultat och är otroligt enkla att hålla rena. Samtliga kärl har en grund som består av återvunnet aluminium. TechnIQ är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
Mer information finns på produktens sida.
Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.
Klicka här för mer inspiration