Sidan innehåller annonslänkar
Anders Petter

Stenfors Gjutjärnsgryta rund 4,4 L Grön

Kontrollera pris

Köp nu

Robust gryta som passar till alla hushåll, små som stora. Grytan är tillverkad i emaljerat gjutjärn med jämn värmefördelning som bevarar värmen ända upp till kanten. Emaljen drar inte åt sig smak eller lukt och är lätt att rengöra. Knoppen i locket gör att kondens inte lägger sig runt kanterna i locket, utan istället rinner direkt tillbaka ner i kärlet. Ett måste för dig som älskar att laga mat!


Jämför produkt Stenfors Gjutjärnsgryta rund 4,4 L Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stenfors Gjutjärnsgryta rund 4,4 L Grön i kategorin Stekgrytor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Stekgrytor
Artikelnummer: 110621
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaminer

Kaminer från Coway

Se alla produkter
Skalare

Skalare från Joseph Joseph

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Glasbruk

Glasbruk, glashytta, är en plats för tillverkning av glasprodukter. Den består oftast av en varm och en kall del. I den varma delen, hyttan, smälts och formas glasmassan av arbetarna eller maskiner till produkterna. I den kalla delen bearbetas sedan produkterna efter kylning genom slipning, målning eller gravering till färdiga produkter.Det har sedan 1150-talet fram till 1999 funnits ca 320 olika glasbruk och hyttor i Sverige.