Sidan innehåller annonslänkar
F&H

Funktion Springform Set 20+24+26 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Praktiskt set bestående av tre springformar med non-stickbeläggning. Den löstagbara, räfflade bottnen gör att kakan släpper smidigt och blir enkel och fin att servera. Formarna staplas enkelt i varandra och låter dig baka mjuka kakor och desserter i olika storlekar beroende på recept och antal gäster!


Jämför produkt Funktion Springform Set 20+24+26 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Funktion Springform Set 20+24+26 cm i kategorin Springformar här hos oss.

Kategori: Springformar
Artikelnummer: 68976
Visa fler

Från kunskapsbanken

Funktion

En funktion är en regel som till varje invärde kopplar utvärden. Ofta beskrivs sambandet mellan invärde och utvärde med en matematisk formel, där invärdet representeras med en eller flera variabler, alternativt med en tabell eller grafiskt med en graf, ett sambandsdiagram eller ett pildiagram. En viktig egenskap hos funktioner är att de är deterministiska (det vill säga konsekventa, så att varje invärde alltid ger samma utvärde). Detta gör att funktionen kan ses som en maskin, som systematiskt levererar utvärden så fort man stoppar in invärden. Invärdet x till funktionen f(x) kallas inom matematisk analys ofta ’’invariabel’’ och inom beräkningsvetenskap för ’’funktionsargument’’ eller ’’argument’’. Det resulterande utvärdet kallas ’’funktionsvärdet’’ eller ’’värdet’’. En funktion som är vanligt förekommande som byggsten i matematiska formler kallas elementär funktion, och har ett specifikt namn såsom sinusfunktion, kvadratrot eller logaritm. En funktionsräknare (en vetenskaplig kalkylator) är en miniräknare som kan beräkna värdet av elementära funktioner. En grafritande miniräknare kan visa grafer för funktionsuttryck.