Sidan innehåller annonslänkar

Airam Cosmo LED downlight

Beställ Airam Cosmo LED downlight på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Cosmo LED downlight inom kategorin Spotlights.

Produktinformation

Cosmo LED downlight Airam Cosmo LED Downlight frå;n Airam ä;r avsedd fö;r infä;llt montage i under- och mellantak. Denna typav lampa anvä;nds fö;r att ge ett riktat ljus nedå;t och ger ett starkt, fokuserat ljus.Cosmo LED Downlightä;r en bra lö;sning fö;r att belysa olika delar av ett rum, till exempel ett kö;k, ett vardagsrum eller ett arbetsrum.

Må;ngsidigCosmo ä;r en populä;r, smidig, praktisk och dimbar LED-downlight i krom med ett minimalt infä;llnadsdjup om endast 22 mm. Passar bå;de som riktbar punkt- och allmä;nbelysning i torra utrymmen inomhus.

Ljusflö;deArmaturen ger ett riktat och vitt ljus i 3000K och 480 lumen.480 lm stå;r fö;r det maximala ljusflö;det (lumen) som lampan kan producera, medan 3000 K stå;r fö;r den vita fä;rgtonen som lampan ger av sig.En lampa med en fä;rgton på; 3000 K anses vara en varmvit lampa och kan ge ett behagligt ljus i rummet. Spridningsvinkeln ä;r 36° och den ä;r tiltbar 2 x 28°.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Spotlights från andra varumärken

Aneta Trackline cone spot

Spotlights från Aneta

Här har vi samlat Spotlights från Aneta.
Global 1-fas adapter m.vit

Spotlights från Global

Missa inga bra priser på Spotlights från Global.
LED-spot Track

Spotlights från Markslöjd

Här har vi samlat Spotlights från Markslöjd.
Elvita E113339 Hemse

Spotlights från Elvita

Utforska allt inom Spotlights från Elvita.
Belid Radiell vitstruktur Global

Spotlights från Belid

Missa inga bra priser på Spotlights från Belid.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023