Sidan innehåller annonslänkar

Zedopor


Beställ Zedopor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zedopor inom kategorin Sömn stress.

Produktinformation

Innehåller en formula av vegetabiliska oljor som dämpar vibrationerna i vävnaden i den bakre delen av gommen och övre delen av svalget. Zedopor reducerar snarkning, vilket förebygger sömnapné, men utgör inte en behandling mot sömnapné.

Zedopor spray räcker till ca 40 nätters ostörd sömn. Registrerad och kontrollerad medicinteknisk produkt.

Svensk studie visar att 8 av 10 snarkare sover bättre med Zedopor. Studien som omfattade 20 personer i åldern 30-67, samt deras partners, visade mycket goda, signifikanta resultat – bland annat visades att 85% av deltagarna upplevde förbättrad sömnkvalitet 75% upplevde ökat välbefinnande på morgonen 75% upplevde minskad muntorrhet 60% av snarkarnas partners upplevde lägre ljudstyrka .

Se gärna också

Ashwaganda

Vad är en adaptogen? Adaptogener är ett samlingsnamn för växter och svampar innehållande vissa bioaktiva substanser som påverkar kroppens förmåga att anpassa sig till fysisk, kemisk och biologisk stress. Namnet adaptogener kommer från engelskans ”to adapt”, dvs att anpassa sig. Adaptogener normaliserar och optimerar kroppens funktioner för att skapa balans, de stimulerar inte en funktion till dess övre gräns. De fungerar alltså inte på samma sätt som centralstimulerande medel, exempelvis koffein, som får en lägre verkan ju fler gånger du använder dem och som stimulerar även när du befinner dig i balans. Adaptogener har samma verkan kontinuerligt utan att du succesivt måste öka dosen för att få samma effekt som i början. De är inte heller beroendeframkallande. Några av de mest kända adaptogenerna är Ashwagandha, Rosenrot, Rysk Rot, Schisandra och Reishi. För att kallas för adaptogen finns det vissa kriterier som växten eller svampen måste uppfylla 1. Effekten måste vara generell och bred, så till vida att motståndskraften förbättras mot en lång rad stressorer av fysisk, kemisk och biologisk natur. 2. De ska ha en normaliserande, det vill säga återställande, funktion. 3. Adaptogener skall vara ofarliga och ha en bred terapeutisk verkan med minimal, eller ingen, störning av de normala biologiska processerna. Vitamin B5 och Bioperine® Elexir Ashwagandha är kompletterad med vitamin B5 (pantotensyra) och svartpepparextraktet Bioperine®. B5 är tillsatt då det hjälper till att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Bioperine® är ett patenterat svartpepparextrakt med hela 95% piperin som ökar biotillgängligheten, dvs upptaget, av vissa örter och näringsämnen.

Läs mer