Aarke - Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin Koppar

Beställ Aarke - Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin Koppar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin Koppar inom kategorin Sodamaskiner.

Produktinformation

Med Aarke kolsyremaskin gör du din egna kolsyrade dryck hemma. Aarke Carbonator 3 kolsyremaskin är den tredje generationen från de svenska varumärket Aarkes vattenkolsyremaskiner, nu ännu robustare och behändigare att använda, samtidigt som den har kvar sin stilrenhet.Fyll flaskan upp till påfyllningslinjen (endast med friskt, rent vatten) och fäst den på maskinen.

Håll ned spaken som sitter på sidan tills du hör ett surr, tryck ned spaken igen om du vill ha mer bubblor. Sedan skruvar du loss flaskan.

Mycket smidig och enkel att använda. Bekvämt då du slipper släpa tunga flaskor hem från butiken.

Ger perfekt kolsyrade drycker och ett exklusivt intryck i köket!En BPA-fri Aarke-flaska ingår (80 cl) men kolsyrepatron behöver du köpa till Kompatibel med kolsyrepatroner från Sodastream, AGA, Linde och många andra standardgascylindrar som är godkända för användning med kolsyratillverkare.En Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin är elegant i sin design och står samtidigt stadig och robust på din köksbänk så att du kommer vilja att den står framme för att du alltid ska ha nära till ett glas härligt kolsyrat vatten!

Produkter från kända varumärken
Fönsterlampor

Fönsterlampor från Oriva

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Belid

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Villeroy & Boch

Se alla produkter