Stig Lindberg

Stig Lindberg - Stig Lindberg Frukostskål 12,3 cm Grön

199 kr 150 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Vacker frukostskål från Opto Design, perfekt till frukosten eller fikat, snygg att se på och trevlig att duka med. Mönstret är den klassiska "Fruktlåda", designad av den berömda svenska designern Stig Lindberg. Lindberg skapade mönstret i samarbete med NK Textilkammare i Stockholm, och det visades för första gången på specialutställningen NK Bo 1947. Ett härligt och lekfullt mönster på vit bottenmönstret som har kommit att bli ett av Stig Lindbergs mest populära mönster. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. En fin present till dig själv eller någon du håller kär.


Beställ Stig Lindberg - Stig Lindberg Frukostskål 12,3 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stig Lindberg - Stig Lindberg Frukostskål 12,3 cm Grön inom kategorin Småskålar serviser.

Läs mer...
Kategori: Småskålar serviser
Artikelnummer: 106637
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från House Doctor

Se alla produkter
Vägglampor badrum

Vägglampor badrum från AH Belysning

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Bradford

Bradford är en stad i West Yorkshire i England i Storbritannien, med drygt 470 000 invånare. Staden är mer eller mindre en tvillingstad till Leeds då de vuxit samman. Staden fick stadsrättigheter 1897. Staden är känd för sin etniska mångfald, tjugotvå procent av befolkningen har icke-brittiskt ursprung. Sedan 1300-talet har staden haft ett vildsvin som symbol. Stadens namn kommer från broad ford, som på svenska blir "breda vadstället". Vattendraget som det vadas över är en bäck som numera kallas Bradford Beck och är ett biflöde till floden Aire.

Hahn

Hahn är ett efternamn: