Stiernholm

Stiernholm - Marmor Skål 23 cm Vitgrå

199 kr 150 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Stiernholm - Marmor Skål 23 cm Vitgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stiernholm - Marmor Skål 23 cm Vitgrå i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Småskålar serviser
Artikelnummer: 141040
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termomuggar

Termomuggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.