Rörstrand

Rörstrand - Kulinara Skål 10 cl 2-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Två små serveringsskålar i serien Kulinara från Rörstrand designade av Hanna Werning med inspiration från Carl von Linnés botaniska värld. Skålarna som för tankarna till 50-talet är perfekta för att servera nötter, desserter eller såser i. Volym 10 cl.


Beställ Rörstrand - Kulinara Skål 10 cl 2-pack på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - Kulinara Skål 10 cl 2-pack inom kategorin Småskålar serviser.

Kategori: Småskålar serviser
Artikelnummer: 37500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).