Aida - Raw Creative Glass Glasskål 20,5 cm Rökfärgad

Beställ Aida - Raw Creative Glass Glasskål 20,5 cm Rökfärgad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Creative Glass Glasskål 20,5 cm Rökfärgad inom kategorin Småskålar serviser.

Produktinformation

Glasskål ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till servering eller sopptallrik. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

Denby - Halo Skål 13 cm -48%

Handgjord skål som är perfekt för sidorätter som ris med ett vackert mönster och en diameter på 13 cm från den engelska keramiktillverkaren Denbys Halo-kollektion.

Servera ris eller andra sidorätter såsom ugnsbakade rotfrukter eller stuvade grönsaker ur denna både praktiska och iögonfallande skål från brittiska Denby. Skålen är tillverkad av Denbys hantverkare i lergods med en hållbar glasyr av högsta kvalitet och har ett vackert färgskiftande mönster som för tankarna till lugna undervattensmiljöer. Skålen är en del av Denbys Halo-serie, och det unika mönstret har omsorgsfullt tagits fram genom en rad processer där flera glasyrer kombineras för att sedan i ugnens hetta gå samman för att skapa ett exceptionellt resultat varje gång. Varje nytt exemplar får på så sätt unika detaljer i sitt mönster med naturliga variationer som sannerligen gör varje produkt i Halo-linjen till ett konstverk i sig. Skålen har en diameter på 13 cm och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Wellmark

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Martinex

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Siemens

Se alla produkter