Zwilling - Zwilling Dinner Lång Drinksked 6-pack

-25%

Jämför produkt Zwilling - Zwilling Dinner Lång Drinksked 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Zwilling Dinner Lång Drinksked 6-pack i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

En sked för long drinks eller latte macciato, från tyska Zwilling, i ett set om 6 stycken. De är perfekta för omröring i drinkar, eller för att få upp det goda skummet på botten av höga kaffeglas.

Snygga och högkvalitativa skedar som är tillverkade i 18/10 rostfritt stål, de är blankpolerade med mjuk slipning, utan vassa kanter. Stålets kvalité gör att de är hållbara och motståndskraftiga mot rost och repor.

Se gärna också

Tramontina - Churrasco Grillbestick Rundade 8 delar

Underbara grillbestick i rostfritt stål från Tramontina.

Detta set med biffbestick är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning. De tillverkar både produkter för själva grillandet och bestick och serveringsartiklar för att njuta av resultatet.

Besticksetet består av fyra knivar och fyra gafflar som är tillverkat av mycket slitstarkt rostfritt stål (18/10) och har runda och rejäla handtag som gör besticken mycket sköna att hålla i med en riktigt bra tyngd och känsla.

De läckra gafflarna har polerade, snyggt formade rundade kanter för mer bekväm användning och knivarna har sågtandad egg som är helt härdad, vilket gör att knivarna håller både håller skärpan längre och har en större motståndskraft mot rost.

Besticken kan diskas i maskin så de passar lika bra att använda till vardags som till fest!

De snyggt designade och rejäla knivarna är 24 cm långa och 2 cm breda och gafflarna är 20 cm långa och har en bredd på 2,5 cm.

Tillverkaren Tramontina är som sagt ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Läs mer